Wij zijn er ook voor schadeherstel na een inbraak
Maak werk van
uw veiligheid

Inbraakpreventie voor bedrijfspanden in de regio Meppel

Bedrijfspanden zijn een target voor inbrekers. Aan inboedel is er heel wat buit te maken. Denk aan de computers, laptops, projectors en het kantoormeubilair. Weet u zeker dat uw pand op de best mogelijke manier is beveiligd? Laat het controleren door Werkman Inbraakpreventie. We kunnen ook sloten plaatsen namens beveiligingsbedrijven. Daarbij zijn we altijd bereikbaar na een eventuele inbraak.
 

Sluitplan

U kunt contact met ons opnemen als u een sluitplan voor uw bedrijf wilt. Een sluitplan houdt in dat er bijvoorbeeld pasjes nodig zijn om deuren te openen. Zo weet u wie er op welk moment in het gebouw zijn. In het plan adviseren we u hoe u uw bedrijfspand beter kunt beveiligen. Soms zijn nieuwe cilindersloten al genoeg, een andere keer zullen we u adviseren extra voorzorgsmaatregelen te nemen.

Ik wil een sluitplan voor mijn bedrijf

Hang- en sluitwerk

Werkman Inbraakpreventie zorgt voor goede sloten op deuren en ramen. Kies voor sloten met het SKG-logo, dit zijn de beste sloten verkrijgbaar in Nederland. Bedrijven hebben aan inboedel vaak veel van waarde. Computers, tablets, projectors, telefoons, kantoormeubilair: het zijn kostbare items waar inbrekers maar al te graag hun buit van maken. We plaatsen sloten die tegen een inbraakpoging bestand zijn. Daarbij kunnen we uw pand extra beveiligen met dievenklauwen en inbraakwerend glas.

Bekijk onze tarieven

Inbraakpreventie in de regio Meppel

Het Politiekeurmerk

De beveiligingsspecialist van Werkman Inbraakpreventie is een gediplomeerd preventieadviseur van Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hij weet precies hoe inbrekers binnenkomen en zo dus ook hoe u ze buitenhoudt. De kans op een inbraak bij panden met het keurmerk is maar liefst 85% lager dan bij panden zonder keurmerk. Zorgeloos de deur achter u dichtdoen na een werkdag begint met een bezoek van onze preventiespecialist.

Kerntrekbeveiliging

Kerntrekken is nog steeds een van de meeste populaire inbraakmethodes om binnen te komen. Het is snel en relatief stil. Maar aan deze inbraakmethode is goed iets te doen met kerntrekbeveiliging. Sinds 2013 is kerntrekbeveiliging een belangrijk onderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deuren en ramen beveiligen kan op 2 manieren: door het plaatsen van SKG 3*-cilinders of door het plaatsen van veiligheidsbeslag in combinatie met 2- of 3-sterren-SKG-sloten.

Meer weten over kerntrekbeveiliging

Werkman Inbraakpreventie

Deurwaarders of hulpdiensten

Is een kantoorpand vergrendeld en moet u als deurwaarder of hulpdienst zo snel mogelijk naar binnen? Werkman Inbraakpreventie weet de deur te openen.

Neem contact op