Beveilig uw kantoorpand met kerntrekbeveiliging
Houd inbrekers buiten de deur

Woon veilig dankzij inbraakpreventie

Is uw woning nog niet voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Dan is de kans dat iemand bij u inbreekt 85% hoger dan wanneer uw woning wel het keurmerk heeft. Met kerntrekbeveiliging, veilige sloten en anti-inbraakstrips houdt u inbrekers buiten. We staan binnen 60 minuten voor de deur als u contact met ons opneemt via 0522-700259.

Inspecteren en beveiligen

8 van de 10 inbraken worden gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Ze werken met een koevoet of schroevendraaier en zoeken naar makkelijke doelwitten. Dit zijn huizen met verouderde sloten, slechte verlichting aan de buitenzijde of ramen die eenvoudig ingetikt kunnen worden. Inbraakpreventie van Werkman uit Meppel is meer dan het plaatsen van hekwerken. Het gaat om de kleine en effectieve oplossingen die uw woning direct beveiligen.
 

Slotenmaker

Goed hang- en sluitwerk is bepalend voor de veiligheid van uw huis. Een eenvoudig slot openen valt minder op dan het intikken van een ruit. Voorzie ramen en deuren daarom van goedgekeurde veiligheidssloten met het SKG-logo. Cilinders met dit logo zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties: hoe meer sterren, hoe beter de bescherming tegen inbraak. De slotenmaker van Werkman Inbraakpreventie installeert de sloten vakkundig.

Meer informatie

Woningscan

Voorkomen is beter dan genezen. Houd inbrekers buiten de deur met een woningscan van Werkman Inbraakpreventie. Onze preventiespecialist maakt een ronde in en om het huis. We kijken bij elke muuropening (deur of raam) hoe het met de staat van het hang- en sluitwerk is. We attenderen u op mogelijke verbeterpunten en installeren deze graag voor u.

Ik wil een woningscan

Werkman Inbraakpreventie heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Schadeherstel na een inbraak

Als er is ingebroken, zijn er een aantal zaken waar u snel werk van moet maken.


Geef de inbraak door aan de politie
Denkt u dat de inbrekers nog dichtbij zijn? Bel 112. Wanneer er geen spoed is, belt u 0900-8844.


Controleer wat ontbreekt
Welke spullen zijn weg? Bent u bijvoorbeeld een telefoon of bankpas kwijt? Laat deze direct blokkeren.


Neem contact op met uw verzekering
Geef door wat is buitgemaakt. Samen met de geconstateerde schade, bepaalt de verzekering wat er uitbetaald kan worden.


Voorkom herhaling
Door inbraakschade aan bijvoorbeeld deuren en ramen, is uw woning tijdelijk minder goed beveiligd. Vaak proberen inbrekers binnen 2 weken bij dezelfde woning binnen te komen, omdat ze nu denken te weten wat de zwakke plekken van een huis zijn. Neem na een inbraak zo snel mogelijk contact met ons op. De preventiespecialist geeft advies en beveiligt uw woning met goedgekeurd hang- en sluitwerk.

Wij zijn er ook voor schadeherstel na een inbraak

Informatiebijeenkomsten Politie Keurmerk Veilig Wonen

Bent u (samen met buurtgenoten) geïnteresseerd in het Politie Keurmerk Veilig Wonen? Meld u dan via de website aan voor een informatieavond. Deze is in de meeste gevallen kosteloos.

Wij verzorgen dan een informatief programma waarin we onder meer voorlichting geven en laten zien hoe sloten in de praktijk worden geforceerd. Zo wordt u bewuster over inbraakpreventie en weet u beter hoe u inbrekers kunt weren.

Aanmelden voor informatieavond PKVW